Багато хто з нас були в суші-барах і пробували, що таке роли. На картинці показані практично найпростіші їх види, але фантазія безмежна!
Рівень складності: Нескладно
Спочатку кладемо норі на бамбукову рогожу і злегка трамбуємо її. Потім перевертаємо рисом вниз. Тепер, точно по центу викладаємо в майбутні роли начинку. Бажано починати з вершкового сиру. Ще раз повторюю: сир – точно по центру!
Потім, вже ближче до країв, кладемо решту начинку. Важливо: залишити трохи місця, в майбутньому стати в нагоді …
Тепер – найскладніше! Потрібно звернути рол. Беремо двома руками за краї циновки, захоплюючи частину норі, робити це потрібно дуже акуратно, і закочує його. Бажано спробувати повторити рух, як зліва на картинці.
Згортайте рол, щільно притискаючи рогожу, щоб він склеївся з протилежним краєм. Ось чому важливо було залишити не багато місця без начинки, норі дуже добре "склеюються". Так само можна на краю норі покласти по кілька рісенок і розплющити, це ще більше "склеїть" їх. Закручуючи рол, ви можете додати йому будь-яку форму (не зовсім будь-яку …) Квадратні роли, наприклад, більш щільні і не розпадаються.
У вас повинен вийде рівний круглий або квадратний рулет. Ви можете розрізати його на 6-8 частин.
Приємного апетиту!
Якщо ви не придумали начинку для ролу, то ось тут можна їх подивитися: http://www.sushishop.ru/retsepti/blog/
Можливо ви помітили, що краї у ролу не рівня, просто обрежте їх, якщо ви так прівіледліви)).
Напишіть відгук