Поради на всі випадки життя.
Прохання оцінити статтю -
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірки (1 голосів, середя: 5.00)
Loading ... Loading ...

Як приготувати локшину рамен.

корейська локшина
корейська локшина

Японська і корейська кухня немислима без локшини. А рамен – найпопулярніша з них.
Локшина рамен робиться з пшениці, приємна на смак і недорого коштує. В Азії вона так популярна, що існують навіть спеціальні автомати з продажу рамена.

Готувати рамен можна по-різному, але найсмачніший із способів вам повідає моя інструкція =)


Інструкція

Рівень складності: Непросто

Що вам знадобиться:
  • курячі кісточки – 3 штуки
  • локшина рамен – 85 г
  • свинина – 100 г
  • морква – 1 штука
  • ріпчаста цибуля – 1 головка
  • соус соєвий – 1 ст. ложка
  • саке – 1 ст. ложка
  • сушені водорості комбу – 0,5 аркуша
  • зубчик часнику – 1 штука
1 крок

Починаємо з приготування бульйону: у киплячу воду додаємо курячі кісточки, часник, морква (порізану кружальцями) і водорості. Якщо вам не вдалося знайти саме водорості комбу, сміливо можете замінити їх сушеної морською капустою.
Для надання більш екзотичного смаку, в бульйон можна додати паростки бамбука і шматочок кореня імбиру.

Варимо бульйон на повільному вогні протягом чотирьох годин.

2 крок

Коли до готовності бульйону залишиться близько півгодини, приступаємо до свинини.
Нарізаємо свинину на тонкі широкі шматочки, а потім обсмажуємо в суміші соєвого соусу і саке протягом п’яти хвилин. М’ясо потрібно обсмажити з обох сторін.

3 крок

Готуємо соус: максимально тонко ріжемо цибулину, злегка обсмажуємо в тій же сковороді, де смажилася свинина, а потім додаємо туди ж чотири столові ложки нашого бульйону.

Примітка: якщо після приготування м’яса залишилося досить багато підливи – столову ложку можна відкласти для додавання в бульйон.

4 крок

У чистій каструлі варимо локшину протягом хвилини, відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною водою. Якщо локшину не промах – вона сліпнется.
Пробуємо бульйон – якщо не вистачає солі – додаємо пару столових ложок соєвого соусу.

5 крок

Викладаємо в глибоку миску спочатку локшину, потім свинину, а зверху заливаємо все бульйоном. Соус подаємо окремо.
Якщо ви хочете додати підлива в рамен, то зробіть це в першу чергу, а потім вже викладайте локшину.

Для прикраси можна додати зварене круто яйце, розрізане на дві половинки, японські мариновані овочі або навскоси нарізаний зелений лук.


Вам можливо буде цікаво.

  • Як приготувати козинаки з волоських горіхів Готовий козинак Сьогодні ви можете побачити і спробувати на смак величезна різноманітність козинаків! Ними переповнені ринки, магазини. Є козинаки на будь-який смак: з насіння, з різноманітн...
  • Як приготувати плов з допомогою мультиварки Плов - це назва завжди асоціюється з тарілкою смачного ароматного страви, яка вгамує будь голод, а вже його аромат пробуджує апетит і передчуття смакових задоволень. Однак приготувати справжній...
  • Як приготувати томатний фреш Для приготування якісного фрешу необхідно вибрати відповідні помідори. Смачний фреш вийде з помідорів, багатих лікопіном - це пігмент, що надає їм яскраво-червоний колір і до того ж бореться з ...
  • Як приготувати апельсиновий лимонад Попереду великий свято? А ціни на соки та лимонад в магазині змушують гаманець сісти на жорстку дієту? Вихід тільки Одан! Зробити лимонад (сік) самому! Рецепт цілком бюджетний: з 4 апельсинів...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ми допоможемо Вам стати впоратись з будь якою життевою ситуацією за допомогую простих та дієвих інструкцій.

Копирайт © 2013.