Поради на всі випадки життя.
Прохання оцінити статтю -
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірки (Не оцінено)
Loading ... Loading ...

Як приготувати лазанью або м'ясний пиріг

Лазанья, страва італійської кухні, смачне, і поживне. А ще улюблена страва Гарфілда

Приготувати її не важко …

Інструкція

Рівень складності: Нескладно

1 крок

Необхідно для приготування: форма, духовка, 250г листів тіста для лазінні, 1кг фаршу,

4 помідори (або 500г томатної пасти), 3-4 зубчики часнику, 1 літр молока, 200 г вершкового масла, 100 г борошна, 300 г твердого сиру (більше жирністю ніж пармезан), 50г пармезану, Сіль, Перець, Соняшникова олія. Все це можна купити в магазині.

2 крок

Приготування можна розділити на три етапи. 1-приготування м'ясного соусу. 2-приготування соусу бешамель. 3-Положення листів і соусів.

3 крок

771_small

Приготування м'ясного соусу: куплений фарш закидаємо в сковорідку і прожарюють, потім туди ж кидаємо заздалегідь порізані помідори і смажимо, щоб більша частина вологи випарується. Природно ви не дарма купили соняшникова олія, сіль, перець і їх додаєте в фарш за смаком.

4 крок

772_small

Приготування соусу бешамель: тут складніше. На іншій сковорідці плавимо Вершкове Масло (розплавили) сипем туди Борошно (приблизно столову ложку). У цей час Молоко з надавленним там Чесноков грілася 10 хвилин. І тепер змішуємо це разом у якийсь каструлі. Ставимо каструлю на гарячу плитку і заважаємо соус до консистенції сметани. Вуаля і соус готовий))

5 крок

773_small

Тепер треба покласти все це у форму! 1слой – бешамель, 2слой – лист тіста, 3слой – бешамель, 4слой – м'ясо, 5слой – сир (тертий, перемішаний), 6слой – лист тіста … і так далі, на скільки дозволить форма і кількість листів (зазвичай 5-6 аркушів тесту). Останній шар соус бешамель, на нього можна покласти 3-4 шматочки вершкового масла, і посипати злегка пармезаном.

Примітка: Купивши листи, почитайте, що з ними зробити спочатку, або не робити нічого.

6 крок

774_small

Покласти в духовку на 40-50 хвилин з температурою 180 градусів і дочекатися «пирога».

Найважчий момент готування … за 10-15 хвилин до приготування вона починає пахнути сиром та м'ясом)))

7 крок

От і все). що залишилося сказати … після приготування слід спробувати і дати спробувати іншим)) бажаю удачі в приготуванні і приємного апетиту :-)


Вам можливо буде цікаво.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ми допоможемо Вам стати впоратись з будь якою життевою ситуацією за допомогую простих та дієвих інструкцій.

Копирайт © 2013.