Поради на всі випадки життя.
Прохання оцінити статтю -
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірки (Не оцінено)
Loading ... Loading ...

Як приготувати горіховий пиріг.

Горіхи – це не тільки смачно, але й корисно. А такий пиріг порадує всіх членів сім’ї, від найменших, до дорослих)
А ще його можна взяти з собою на пікнік, адже він не засохне за час шляху.


Інструкція

Рівень складності: Нескладно

Що вам знадобиться:
  • 200 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 2 курячих яйця
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 400 г борошна
  • Для начинки: 150 г цукру
  • 200 мл вершків
  • 350 г волоських горіхів
  • 2 столові ложки меду
1 крок

007_small

Спочатку готуємо тісто.

Розтираємо масло з цукром і додаємо до суміші яйця. Всипаємо розпушувач, борошно і вимішуємо тісто. Воно має вийде досить крутим, таким, щоб можна було розгортати.
Кладемо тісто в пакетик і прибираємо в холодильник на той час, поки будемо готувати начинку.

2 крок

008_small

Дрібно рубаємо волоські горіхи.
Висипаємо на суху сковорідку цукор і розплавляємо його на повільно вогні, так, щоб вийшла карамель була золотистого кольору. Додатково нічого поки додавати не треба. Обов’язково помішуйте, інакше цукор підгорить і використовувати його буде вже не можна. Займе це близько 15-20 хвилин.

У розплавлену карамельну масу потихеньку вливаємо вершки. Якщо карамель при цьому кристалізується – нічого страшно, потім розчиниться. Слідом додаємо мед і, помішуючи, доводимо до кипіння.
Після цього додаємо горіхи, перемішуємо і залишаємо остигати.

3 крок

009_small

Дістаємо тісто з холодильника і поділяємо його на дві, приблизно рівні, частини. Першу частину викладаємо у форму для випікання, попередньо змащену маслом, краще всього, якщо форма буде силіконова. Формуємо бортики, висотою десь в 2,5 – 3 см.
Остиглу начинку викладаємо на тісто, розрівнюємо по всій поверхні.

Другу частину тіста розгортаємо і накриваємо начинку получившимся листом. Краї пирога потрібно защипнути.
Випікати близько півгодини.

При подачі на стіл чекаємо, поки пиріг повністю охолоне, ріжемо на шматочки і посипаємо цукровою пудрою.


Вам можливо буде цікаво.

  • Як приготувати пісну шарлотку? Пісна шарлотка З початком весни життя оживає. Але і розпочинається Великий піст. Час смирення, молитви і відмови від їжі тваринного походження. Їсти можна лише їжу рослинного походження та, ...
  • Як приготувати торт з чорного хліба. Так-так саме торт і саме з чорного хліба. Звичайно, одним чорним хлібом для приготування торта не обійтися, знадобляться й інші продукти. Зате рецепт приготування дуже простий. Блюдо дуже сма...
  • Як приготувати рулет з лаваша з корейською морквою Готовий нарізаний рулет Коли ви готуєте стіл на якесь свято і у вас немає закуски, то для цього відмінно підійде рулет з лаваша. Робити його також легко і швидко як намазувати бутерброди. Ру...
  • Як приготувати смачно курячу грудку Кожен з нас хоч раз задавався питанням: "Що б такого смачненького приготувати з курячої грудки?")) Пропоную вам один дуже простий і смачний рецепт приготування курочки. Виходить дуже ...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ми допоможемо Вам стати впоратись з будь якою життевою ситуацією за допомогую простих та дієвих інструкцій.

Копирайт © 2013.