Поради на всі випадки життя.
Прохання оцінити статтю -
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірки (Не оцінено)
Loading ... Loading ...

Як зробити Новорічний салат “Різдвяні свічки”


Коли на носі Новий рік, все частіше повертаємося до теми прикраси новорічного столу. І жодних фантазій досить багато. Як правило, це всілякі ялинки: ялинка з салату, ялинка з фруктів, ялинка з шоколаду, а також забавні сніговики з яєць. А ось рецепт різдвяних свічок з салату з тунцем і солодкого перчика я ще не бачила. Це блюдо по праву прикрасить Новорічний або Різдвяний стіл.

Інструкція Рівень складності: Нескладно Що вам знадобиться:

  • рис длинозеренный – 1 стакан
  • тунець в олії – 1 банка
  • яйця – 5 штук
  • консервована кукурудза – 1 банку
  • майонез для заправки
  • солодкий перчик зелений – 6-7 штук
  • солодкий червоний перчик – 1 штука
  • цибуля ріпчаста 1/2 невеликої цибулини

1 крок


Для Різдвяних свічок з перчика потрібен смачний салатик, який стане начинкою. Таким салатом в даному випадку стане салат з тунця з рисом. Готуємо інгредієнти: длиннозереный рис, баночку тунця в олії, банка консервованої кукурудзи, яйця, половину ріпчатої цибулинки і майонез для заправки.
Промиваємо і замочуємо на 15 хвилин рис, ставимо варитися на 15-17 хвилин, відкидаємо на друшляк і пропускаємо через нього холодну воду. Рис повинен вийти розсипчастим.

2 крок


Відварюємо курячі яйця круто, потім очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо. Дрібно ріжемо цибулю, ошпарюємо його окропом для того, щоб відбити різкий смак. Змішуємо рис, яйця і бланшований ріпчасту цибулю. Тунець викладаємо з банки і розминаємо з допомогою виделки. Не варто розминати його прямо в банку, щоб м’ясо не ввібрало зайвої олії. Додаємо тунець в суміш з рисом, туди ж відправляємо вміст баночки з кукурудзою, попередньо зливши з неї рідину. Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

3 крок


Тепер приступаємо до перчику. Краще, якщо перчик буде невеликого розміру, щоб салат вийшов невеликими порціями. Відокремлюємо від перчинок верхню частину, чистимо від насіння серединку і отримуємо таким чином ємності для фарширування. Кожен перчиковый контейнер заправляємо салат і ставимо на велике блюдо, прикрашене зеленню. З червоного солодкого перчика вирізаємо ромбики або трикутнички, які будуть зображати язички полум’я свічок. Поміщаємо цей вогник до центру кожної різдвяної свічки з перцю. Готово!
Це нескладне блюдо, але з вигадкою, воно прийде вашим гостям за смаком.


Вам можливо буде цікаво.

  • Як вставити графік з Mathcad в Word Не секрет, що представлення результатів розрахунку в графічному вигляді вельми зручно і інформативно. А будувати графік в Mathcad - одне задоволення: адже цей математичний пакет виконає всю р...
  • Як підготувати до вживання нову сковорідку Нова сковорідка завжди манить приготувати в ній що-небудь смачненьке. Але важливо пам'ятати, що перед першим використанням слід підготувати. Це допоможе експлуатувати нову сковорідку дов...
  • Як приготувати торт з чорного хліба. Так-так саме торт і саме з чорного хліба. Звичайно, одним чорним хлібом для приготування торта не обійтися, знадобляться й інші продукти. Зате рецепт приготування дуже простий. Блюдо дуже сма...
  • Як налаштувати рекламну кампанію в фейсбук рекламна кампанія в фейсбук Понад 1,3 мільярда людей використовують Facebook, щоб поспілкуватися з друзями, знайомими і родичами. Всі вони розділені за віком, інтересам, географічним місцезнах...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ми допоможемо Вам стати впоратись з будь якою життевою ситуацією за допомогую простих та дієвих інструкцій.

Копирайт © 2013.