Масляна – одне з улюблених свят, який дістався нам від слов’ян-язичників і тепер перетворився в ігрове дію, яскраве та веселе, яке передує закінченню зими. І вже звичайно, всі люблять пекти млинці і млинчики, оладки і оладки, тим більше, що Масляна – це як раз тиждень млинців.
Ось рецептик веселих різнокольорових млинчиків.
Кожна господиня намагається приготувати це блюдо смачніше і різноманітніші.
Інструкція Рівень складності: Нескладно Що вам знадобиться:
1 крок
Кольорові яскраві млинці можна отримати використовуючи різні харчові барвники. Не варто користуватися хімією, адже в овочах є яскраві пігменти, тому для підфарбовування можна використовувати сік буряка, моркви, гарбуза, селери. Соку знадобиться небагато, всього пара столових ложок кожного. Якщо хочете більше квітів, поэкпериментируйте. Порцію продуктів для отримання більшої кількості млинців пропорційно збільшуємо.
2 крок
Тісто замішуємо для швидких млинчиків. Збиваємо яйця з дрібкою солі і 3 столовими ложками цукру. Додаємо склянку з гіркою пшеничного борошна і замішуємо густе тісто. Потім поступово підливаємо тепле молоко, розвести тісто до консистенції кефіру. Додаємо рослинне масло і ще раз вимішуємо. Тісто має бути без грудочок.
3 крок
Отримане млинцеве тісто розділяємо на три частини. В кожну додаємо заготовлений кольоровий овочевий сік.
На гарячу сковороду, змащену маслом ллємо спочатку червоне тісто з буряковим соком, потім помаранчеве тісто з морквяним, і в кінці зелене тісто з соком селери.
Готові млинці можна загорнути сирну або м’ясну начинку.
Напишіть відгук