Поради на всі випадки життя.
Прохання оцінити статтю -
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірки (Не оцінено)
Loading ... Loading ...

Як приготувати млинці з гречкою


Млинці хороші тим, що з ними можна експериментувати, додавати різні інгредієнти і отримувати різні смакові варіації.
Добавки можна робити, хоч в тісто, хоч у вигляді начинки, і весь час буде виходити свій особливий смак.
Один з видів млинців, які вважаються корисними та дуже ситними, є млинці з гречкою. Тому хочу запропонувати кілька варіантів виконання млинців з гречкою і гречаною мукою.

Інструкція Рівень складності: Нескладно 1 крок


Перший варіант приготування млинців з гречкою, це використання гречаної муки. Цей рецепт прийшов до нас з бабусиних куховарських книг, коли гречана мука була звичайним продуктом. Тепер же її потрібно ще пошукати у продажу. Рекомендації: простіше змолоти необхідну кількість борошна в кавомолці.
Отже для гречаних млинців готуємо тісто на опарі: змішуємо 1/2 склянки пшеничного, додаємо пів літри молока, в якому попередньо розчиняється 20г дріжджів. Змішуємо, додавши дрібку солі. Даємо настоятися в теплому місці на годину. Після того, як опара запузырилась, додаємо 1/2 склянки гречаного борошна, збиті яйця і добре перемішують. Кожен гарячий млинець зі сковороди змащують вершковим маслом.

2 крок


Другий варіант приготування млинців з гречкою, це швидкі млинці.
Відварити гречку, остудити. Для млинчиків замісити тісто: 1 яйце розтерти з цукром, всипати 1 склянку борошна, ретельно перемішати, додати кефір, розведений навпіл водою і влити 2 ст. ложки соняшникової олії. Все вимішати до однорідності. Гречану кашу протерти крізь сито в млинцеве тісто. Якщо тісто вийшло густуватим, можна додати розведеного кефіру, щоб млинці вийшли тонший або випікати оладки

3 крок


Третій варіант млинців з гречкою, коли гречка використовується в якості начинки. Готуємо тонкі млинчики за вашим улюбленим і звичним рецептом.
Для них готуємо начинку з гречки. Гречку відварити, остудити. Нашаткувати цибулю, обсмажити до рум’яної скоринки, додати різані гриби, підсмажити до випаровування зайвої вологи. Змішати гречку з грибами і цибулею приготовану начинку і загорнути в кожен блінок. Подавати розігрітими.


Вам можливо буде цікаво.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ми допоможемо Вам стати впоратись з будь якою життевою ситуацією за допомогую простих та дієвих інструкцій.

Копирайт © 2013.