Поради на всі випадки життя.
Прохання оцінити статтю -
1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірки (Не оцінено)
Loading ... Loading ...

Як приготувати яловичину з грибами по-слов’янськи ?


М’ясо в горщиках дуже ситне і смачне блюдо, яке не вимагає довгих приготувань. Достатньо лише нашаткувати і нарізати всі інгредієнти, укласти в горщики і поставити в духовку. Коли всі інгредієнти довго стоять разом, просочуючись запахами і смаками, виходить неперевершений страва. Порадуйте себе і свою сім’ю, гостей прекрасним блюдом.

Інструкція
Рівень складності: Нескладно

Що вам знадобиться:

  • Яловичина (м’якоть) – 600 г
  • Картопля – 6 шт
  • Томат (паста) – 100 мл
  • Гриби (сушені) – 60 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Борошно – ½ склянки
  • Масло (вершкове) – 80 г
  • Масло (рослинне) – 40-50 мл
  • Сметана (25%) – 100 мл
  • Сіль – за бажанням і смаком
  • Яйце – 1 шт

1 крок


Для зручності раджу нарізати всі інгредієнти однаковим розміром (кубиками, скибочками або смужками). Промити і очистити картоплю, оформити його шматочками невеликої величини. Цибулю почистити і дрібно нашаткувати. На рослинному маслі підсмажити цибулю з картоплею до золотистого кольору.

2 крок


Шматочками (кубиками або смужками) нарізати яловичу м’якоть і також підсмажити на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до напівготовності.

3 крок


Сушені гриби замочити приблизно на годину в холодній воді, потім відварити їх в злегка підсоленій воді і нарізати скибочками або смужками. Замість варіння грибів можна підсмажити їх також як інші інгредієнти на сковороді з рослинним маслом. До речі, можна використовувати і свіжі гриби.

4 крок


Для приготування соусу (підливи) необхідно перемішати борошно, вершкове олію, томатну пасту і сметану, все це підсмажити на сковороді. Потім додати до цієї суміші грибний бульйон, що залишився після варіння, періодично помішуючи довести до кипіння.

5 крок


В горщики розкласти всі інгредієнти. Можна шарами, а можна упереміш. Підсолюємо, поперчив, залити соусом, а поверхню змастити (або просто влити) збитим яйцем, щоб в процесі запікання утворилася рум’яна кірочка. Горщики помістити в духову шафу, заздалегідь розігріту до 170-180 ° С і запікати приблизно близько години при тій же температурі. Подавати можна як в квітнику, так і виклавши весь його вміст на порційну тарілку. Прикрасити рубаною зеленню або окремими гілочками кропу, петрушки, базиліка на вибір.
«Яловичина з грибами по-слов’янськи» готова! Приємного апетиту!


Вам можливо буде цікаво.

  • Як носити байкерські чоботи Кожен модний сезон відзначається якої-небудь новинкою в світі взуття, стає згодом справжнім хітом. Восени особливо актуальними стають чоботи в байкерському стилі. Інструкція Рівень складнос...
  • Як приготувати картопляні кошики з сиром На 12 порцій Інструкція Рівень складності: Нескладно 1 крок 6 великих печених картоплин 1960 вершкового масла або маргарину 3 столові ложки молока 200 р. сиру Чеддер, порізаний на 2 см. куби...
  • Як заробити на своєму хобі Багато людей мріють про те, щоб займатися роботою п'ять днів у тиждень, а виключно улюбленою справою. Та при цьому отримувати грошики за своє хобі. І це реально. Інструкція Рівень складност...
  • Як вибрати подарунок на фаянсовий весілля Вірність, сталість відносин протягом усіх дев'яти років спільного життя, а також добре налагоджений побут символізує матеріал, з яким ми стикаємося щодня. І навіть кілька разів на день: вранц...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ми допоможемо Вам стати впоратись з будь якою життевою ситуацією за допомогую простих та дієвих інструкцій.

Копирайт © 2013.